In maart 2021 is LLOTS. gelanceerd. Hiervoor was ik al wel een tijdje bezig, maar puur als hobby. Al een aantal blije opdrachtgevers verder en nu is het tijd dat mijn werk openbaring krijgt. Het maakt mij zo gelukkig wanneer ik weer een mooie muurschildering bij jullie heb gezet! De ene keer een opdrachtgever die precies weet wat die wil en de andere keer mag ik mijn eigen fantasie en creativiteit er op los laten gaan.

 

 

Mijn passie voor creativiteit is al op jonge leeftijd ontstaan. Op de basisschool was ik al het liefst aan het tekenen. Later is dit zich gaan ontwikkelen naar het tekenen van portretten.

 

 

Tijdens de verbouwing op mijn werk in de sportschool ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met het maken van muurschilderingen. Ik vond het altijd al leuk om dingen op te knappen en ik hielp ook met plezier mijn zus toen zij hun huis aan het verbouwen waren. Hier heb ik dan ook tot nu toe mijn meest grote muurschildering ooit gemaakt. Een jungle slaapkamer voor mijn neefje! En dit blijf voor hem nog steeds zijn ‘’nije keamer, tante Lotte makke!’’. Sindsdien ben ik niet van de muur te slaan haha. ''Het is zo overweldigend wanneer je de eerste strepen op die kale muur zet!''

 

 

Toen mijn eigen slaapkamer eindelijk aan de beurt kwam, ben ik ook aan de slag gegaan met mijn kledingkast. Deze heb ik van een basic kast veranderd in mijn droomkast. Geverfd met een prachtige groene krijtverf en vervolgens nieuwe handgreepjes opgezet. Hij is fantastisch, ook al zeg ik het zelf! Met de overgebleven verf ben ik nu bezig met andere kleine meubels en huisdecoraties. Het ik zo leuk om een meubelstuk een tweede leven te mogen geven.

 

 

Vaak hoor je dat het toch zelf niet helemaal lukt om bijvoorbeerd netjes het menu op het bord te schrijven of je nieuwe activiteiten te vermelden. Zo begon ik met schrijven en voor de mensen die van moeilijke woorden houden, kalligraferen. Met verschillende soorten lettertypes en met verschillende soorten stiften & krijtjes, voor verschillende bedrijven! 

 

 

‘’Lotte jij hebt echt een oog voor detail’’ wordt mij altijd verteld. Dit kan kloppen, want als er iemand precies is dan ben ik dat wel. Ik ga door tot dat ik zelf ook tevreden ben. Naast al die creatieve hobby's vind ik het heerlijk om buiten te zijn, lekker de natuur in. Hier pak ik ook geregeld de camera er bij. Het liefst maak ik dan mooie foto's van familie, vrienden en soms ook vreemden wanneer zij hier mee instemmen natuurlijk. Soms zit geluk al in de kleine dingen die ik zie of in anderen zie. En precies dat probeer ik vast te leggen!

 

 

Misschien klinkt dit nu als heel erg veel, maar ik voeg het in mijn hoofd allemaal onder het zelfde kopje: een creatieve bezigheid. Momenteel vul ik mijn dagen met het werken in de sportschool en voor wie mij al kent. Je weet vast nog wel wat mijn grote droom is! Maar voor nu, kun je zoals je leest wel verwachten waar de naam vandaan komt.

 

 

Mijn naam is Lotte Risselada en ik maak & doe LLOTS.

EVEN VOORSTELLEN